Maatregelen coronavirus 13-02-2020

In verband met de snelle verspreiding van het coronavirus in Nederland hebben wij besloten om alle activiteiten van RondomAutisme te annuleren. Hiermee geven wij gehoor aan het advies van de regering en het RIVM. De lezing van 31 maart...

Lees meer

Ervaringsgroep voor mensen met autisme

Ervaringsgroep voor mensen met (een vermoeden van) autisme. De diagnose autisme verandert je leven. Het doel van de ervaringsgroep is ondersteuning bieden bij de moeilijkheden die je ervaart.

Lees meer
Autin Activiteitenagenda 2020

Autin Activiteitenagenda 2020

Planning 2020: Mind My Mind, wandelen, Burgers’ Zoo, karten, fietsen op spoor, kamperen/vissen, bowlen, zwemmen, mountainbiken, uiteten, kerstmarkt, prison escape

Lees meer
RAS-Café 12 maart gaat niet door

RAS-Café 12 maart gaat niet door

De bezoekers die meedoen met het simultaan schaken gaan rond 20.00 uur naar boven in de Gruitpoort. In verband met de tijd doen zij niet mee met de pubquiz. Als je mee wilt doen breng je zelf een schaakbord met stukken mee. Jelmer, één van de gasten van het RAS-Café, is de simultaanspeler.

Lees meer
Thema-avond 31 maart

Thema-avond 31 maart

RondomAutisme organiseert in het kader van de week van autisme een thema-avond over autisme en ontwikkeling door Yvonne Loekemeijer, de ontwikkelaar van de “De Loekemeijermethode. Yvonne heeft een unieke kijk op autisme.

Lees meer